Kosten

Maatwerktraject zorginstellingen

Een maatwerktraject biedt de mogelijkheid om zelf een start- en einddatum vast te leggen en er kan een bijeenkomst in-company (of op een locatie naar keuze) gepland worden. 

Het is mogelijk om een nascholingstraject te combineren met de basiscursus. Zo kunnen werknemers die eerder geschoold zijn hun bekwaamheid behouden, terwijl nieuwe werknemers tegelijkertijd hun certificaat behalen.
Zorginstellingen met een eigen medische dienst kunnen de keuze maken om alleen het theoriedeel af te nemen.

Alle tarieven zijn inclusief toegang tot de theorie (online), deelname aan de bijeenkomst (of 1 van beide i.g.v. nascholing), benodigd studiemateriaal, reiskosten van onze trainers en de certificaten.
De (basis)cursus medicatieveiligheid en medicatie verstrekken kost €315,- per deelnemer en de nascholing kost €175,- per deelnemer.
Voor trajecten met bijeenkomsten geldt een starttarief van € 1750,- per bijeenkomst. Voor online trajecten geldt geen starttarief of minimum aanatal deelnemers.

Voor trajecten vanaf 25 personen gelden speciale kortingstarieven.
Vraag vrijblijvend een gesprek of een offerte aan.

Voor individuele inschrijvingen geldt een wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen (vanaf aanmelding).

Cursus medicatieveiligheid en medicatie verstrekken

Het tarief voor de (basis)cursus is €315,-.
Toegang tot de het benodigde studiemateriaal, het beoordelen van het werkstuk en het certificaat is inbegrepen in het bovengenoemde tarief. 

Nascholing medicatieveiligheid en medicatie verstrekken

Heb je in de afgelopen 3 jaar een (geaccrediteerde) medicatie cursus afgerond of je diploma als verzorgende of verpleegkundige gehaald? 
Dan is de nascholing medicatieveiligheid en medicatie verstrekken er voor jou. Na deze cursus ben je weer helemaal up to date en krijg je een nieuw certificaat (geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&V).

De kosten zijn €175,-
Toegang tot de het benodigde studiemateriaal, het beoordelen van het werkstuk en het certificaat is inbegrepen in het bovengenoemde tarief.  

Herkansingen

Soms is het nodig om een herkansing aan te vragen. Een betaalde herkansing wordt altijd in overleg toegekend, je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.
Een herkansing kost €50 en geeft recht op 1 extra kans voor de betreffende moduletoets of het werkstuk. Er geldt een maximum van 2 herkansingen voor de totale cursus.

Alle genoemde tarieven zijn vrijgesteld van BTW.