Testimonials

Cursus medicatieveiligheid en verstrekking:
"Fijne combinatie van theorie en praktijk. Veel nieuwe, maar noodzakelijke dingen geleerd. Bedankt voor de leerzame training."

"Prettige opzet. Eerst online thuis te voorbereiding. Praktijkmiddag belangrijkste onderdeel! Goede combi online/praktijk. Verhelderend wat betreft verantwoordelijkheden."

"Persoonlijk vond ik het erg pittig, ik ben helpende, heb dus een beperkte achtergrond wat medicatie betreft. Er waren toch wel teksten bij die mij niet veel zeiden. Het leek eerder een opfriscursus voor VIG-ers en hogere opgeleiden personen.

Praktijkbijeenkomst bij zorgorganisatie:

"Fijn dat de focus gericht is op hoe we als organisatie handelen in de praktijk. Er is genoeg ruimte voor vragen etc. Ik had verwacht dat er niet zoveel ruimte zou zijn voor overleg."

"Leuk dat er tussendoor een quiz voorbij kwam, ruimte om te discussiëren.  Leuke manier van presenteren, lekker nuchter."

"Fijn dat het interactief was. Ik dacht in eerste instantie dat we meer moesten uitvoeren, maar weet zo ook niet wat (dat is misschien meer EHBO-achtig). Mee blijven denken houdt je actief. Jullie weten goed waar je het over hebt. Dat geeft je de vrijheid om alle vragen te stellen."
"Duidelijke en zeer praktisch toepasbaar voor onze doelgroep! Zeer toepassingsgericht met veel tips + adviezen."
 
Praktijkbijeenkomst particulieren:
"Techniek oordruppelen/oogdruppelen heb ik het meeste van geleerd."
"Fijne leerzame middag."
"Je kunt merken dat jullie praktijkervaring hebben. Het was leerzaam."
"Fijn dat jullie zo adequaat op vragen kunnen inspringen."
 

Nascholing theorie:

"Het is een prettige, leerzame en nuttige cursus. Het houdt je weer scherp en bij de les als het om medicatie (werking en veiligheid) gaat!"

"Ik vertel collega's dat ze er wel voldoende tijd in moeten steken omdat de cursus uitgebreider was dan ik verwachte. Ik zou de cursus zeker aanbevelen."

"Het is goed te doen en je kunt op ieder moment stoppen, ook met de toets omdat deze (gelukkig!) niet op tijd gaat. De site onthoudt bij welk hoofdstuk en paragraaf je bent gebleven dus je kunt het afsluiten en zo weer verder gaan. Dit werkt prettig.
Nascholing praktijk:
"Je bent je weer wat meer bewust van wat je aan medicatie verstrekt."

"Leuke docenten en erg prettige training."