Testimonials

Cursus medicatieveiligheid en medicatie verstrekken (met bijeenkomst):
 
"Fijne combinatie van theorie en praktijk. Veel nieuwe, maar noodzakelijke dingen geleerd. Bedankt voor de leerzame training."

"Prettige opzet. Eerst online thuis te voorbereiding. Praktijkmiddag belangrijkste onderdeel! Goede combi online/praktijk. Verhelderend wat betreft verantwoordelijkheden."

"Persoonlijk vond ik het erg pittig, ik ben helpende, heb dus een beperkte achtergrond wat medicatie betreft. Er waren toch wel teksten bij die mij niet veel zeiden. Het leek eerder een opfriscursus voor VIG-ers en hogere opgeleiden personen.

Over de bijeenkomst:

"Fijn dat de focus gericht is op hoe we als organisatie handelen in de praktijk. Er is genoeg ruimte voor vragen etc. Ik had verwacht dat er niet zoveel ruimte zou zijn voor overleg."

"Leuk dat er tussendoor een quiz voorbij kwam, ruimte om te discussiëren.  Leuke manier van presenteren, lekker nuchter."

"Fijn dat het interactief was. Ik dacht in eerste instantie dat we meer moesten uitvoeren, maar weet zo ook niet wat (dat is misschien meer EHBO-achtig). Mee blijven denken houdt je actief. Jullie weten goed waar je het over hebt. Dat geeft je de vrijheid om alle vragen te stellen."
"Fijn dat jullie zo adequaat op vragen kunnen inspringen."
 
Cursus medicatieveiligheid en medicatie verstrekken (volledig online):
 
"Als er een medicatiecursus gevolgd moet worden zou ik deze cursus zeker aanbevelen."
"ik heb geen collega's, ik doe een opleiding in de gehandicaptenzorg. Bijna ook afgerond, hierna wil ik verder studeren om weer terug te keren in de ouderenzorg, alleen minder intensief. een cursus medicatieveiligheid en verstrekking is het begin en zeker niet het eind. de cursusinhoud en tip en top! jullie zijn super behulpzaam en hielpen waar nodig. bedankt voor alle tips en advies en tot ziens. ik raad ook echt iedereen aan om een cursus via OTBT te volgen!!!"
 
"Het is goed te doen en je kunt op ieder moment stoppen, ook met de toets omdat deze (gelukkig!) niet op tijd gaat. De site onthoudt bij welk hoofdstuk en paragraaf je bent gebleven dus je kunt het afsluiten en zo weer verder gaan. Dit werkt prettig.
 

Nascholing online:

"Het is een prettige, leerzame en nuttige cursus. Het houdt je weer scherp en bij de les als het om medicatie (werking en veiligheid) gaat!"

"Ik vertel collega's dat ze er wel voldoende tijd in moeten steken omdat de cursus uitgebreider was dan ik verwachte. Ik zou de cursus zeker aanbevelen."

"Duidelijk opgezet. Je kan op ieder gewenst moment ermee bezig, stoppen en weer doorgaan (positief)."
Nascholing bijeenkomst:
 
"Je bent je weer wat meer bewust van wat je aan medicatie verstrekt."

"Leuke docenten en erg prettige training."

"Je kunt merken dat jullie praktijkervaring hebben. Het was leerzaam."

"Duidelijke en zeer praktisch toepasbaar voor onze doelgroep! Zeer toepassingsgericht met veel tips + adviezen."